Makelele a fost victima unui furt

Fostul internaţional francez Claude Makelele, care evoluează la formaţia PSG, a fost victima unui furt, duminică, la domiciliul său din Louveciennes, oraş situat la vest de Paris, informează surse din poliţie, citate de AFP.

13 afișări
Imaginea articolului Makelele a fost victima unui furt

Makelele a fost victima unui furt

Potrivit sursei citate, hoţii au intrat în locuinţa fotbalistului prin spargerea unui geam de la o uşă şi au furat mai multe mii de euro în numerar, ceasuri şi două seturi de chei de la două maşini.

Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani este căpitanul echipei PSG, grupare la care a sosit în iulie 2008 din postura de jucător liber de contract.

Claude Makelele, care are în palmares 71 de selecţii pentru echipa naţională a Franţei, a fost prezent pe teren în meciul pe care echipa sa de club l-a disputat, duminică, pe stadionul Parc des Princes, împotriva formaţiei Sochaux (2-1), în etapa a XXI-a din Ligue 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici