Malaga nu va juca în cupele europene: TAS a respins apelul clubului

Echipa Malaga nu va putea evolua în ediţia viitoare a Ligii Europa, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins apelul grupării spaniole la decizia impusă de Instanţa de Control Financiar (CFCB) a forului european.

123 afișări
Imaginea articolului Malaga nu va juca în cupele europene: TAS a respins apelul clubului

Malaga nu va juca în cupele europene: TAS a respins apelul clubului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să respingă apelul grupării Malaga, care este exclusă astfel din sezonul 2013/2014 al Ligii Europa şi va plăti o amendă de 300.000 de euro", anunţă TAS.

Instanţa de Control Financiar a UEFA a decis suspendarea clubului Malaga din cupele europene pentru două din următoarele patru sezoane în care se va califica, din cauza datoriilor către alte cluburi şi către autorităţile fiscale. Gruparea spaniolă a rămas cu o suspendare de un sezon după ce a făcut dovada că şi-a achitat până la 31 mai datoriile către alte cluburi.

Malaga a făcut apel la această decizie la TAS, subliniind că decizia UEFA ar trebui anulată sau ar trebui date sancţiuni mai puţin severe. În cursul audierii la TAS, Malaga a anunţat că a plătit datoriile către alte cluburi.

Malaga a încheiat campionaul Spaniei pe locul 6 şi era calificată în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici