Man şi Tănase se desprind în clasamentul golgheterilor. FCSB a învins FC Voluntari cu 2-1

FCSB a învins vineri seara, pe Arena Naţională, pe FC Voluntari cu 2-1, în al doilea meci al etapei cu numărul 18, din Liga 1.

499 afișări
Imaginea articolului Man şi Tănase se desprind în clasamentul golgheterilor. FCSB a învins FC Voluntari cu 2-1

Sursa foto: Mediafaxfoto

Partida dintre FCSB şi FC Voluntari se anunţa una facilă pentru lidera la zi a clasamentului. Oaspeţii nu mai câştigaseră un meci din luna noiembrie şi erau pe locul 14, la egalitate de puncte cu ultimele două clasate.

FCSB a dominat partida, oaspeţii având „o jumătate” de ocazie în prima repriză, la o fază la care au solicitat lovitură de pedeapsă.

Liderul clasamentului golgheterilor din Liga 1, Dennis Man, a deschis scorul în minutul 37, pentru FCSB, Coman fiind la un pas să majoreze, după doar 3 minute.

Repriza secundă a debutat cu un gol al oaspeţilor anulat pe motiv de offside.

Florin Tănase a rezolvat partida în minutul 71, când a transformat o lovitură de pedeapsă.

Oaspeţii au marcat golul de onoare, tot de la punctul cu var, în minutele suplimentare ale partidei, prin Jefte Sanchez, care fusese lovit în careu de Ovidiu Popescu.

Man, cu 14 goluri şi Tănase, cu 13, conduc clasamentul golgheterilor din Liga 1, următorul clasat fiind francezul Hamidou Keyta, de la FC Botoşani, cu 9 goluri.

FCSB rămâne lider în Liga 1, cu 4 puncte avans faţă de CFR Cluj, care va juca etapa aceasta, luni, în deplasare la FC Hermannstadt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici