Managerul departamentului de dezvoltare fotbalistică în cadrul UEFA, la baza de pregătire a FCSB

Cei de la FCSB au avut parte de un oaspete de lux, chiar înainte de duelul cu CFR Cluj din cadrul play-off-ului Ligii 1 Betano. Un reprezentant UEFA a vizitat, joi, baza sportivă a vicecampioanei.

104 afișări
Imaginea articolului Managerul departamentului de dezvoltare fotbalistică în cadrul UEFA, la baza de pregătire a FCSB

Managerul departamentului de dezvoltare fotbalistică în cadrul UEFA, la baza de pregătire a FCSB

Este vorba despre Jean-Francois Domergue, fost fundaş stânga şi campion european cu Franţa în 1984. Acesta este, în prezent, managerul departamentului de dezvoltare fotbalistică în cadrul UEFA. Directorul Tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, dar şi managerul loturilor naţionale de juniori, Lucian Sânmărtean, au reprezentat Federaţia Română de Fotbal în vizita UEFA:

”Jean-François Domergue, în vizită la FCSB!

Academia FCSB a avut parte joi de o vizită foarte importantă din partea UEFA, care a fost reprezentată de fostul mare fotbalist şi campion european francez Jean-François Domergue. Managerul departamentului de dezvoltare fotbalistică din cadrul UEFA s-a aflat în România la invitaţia Federaţiei Române de Fotbal şi a dorit să viziteze baza de pregătire a Academiei noastre.

După o întâlnire cu conducerea clubului şi antrenorii Centrului de Copii şi Juniori, în timpul căreia s-a informat cu privire la organizarea activităţii acestora şi metodele de antrenament folosite, acesta s-a declarat mulţumit şi i-a felicitat pe aceştia pentru eforturile depuse până în prezent.

Domergue a fost însoţit de Directorul Tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă şi de fostul jucător al FCSB, Lucian Sânmărtean, actualmente membru în staff-ul FRF.

Clubul nostru îi mulţumeşte domnului Domergue pentru vizită şi îl aşteaptă la Baza Sportivă FCSB şi în viitor!”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici