Managerul echipei Blackburn, nevoit să-şi angajze gardă de corp

Managerul scoţian al formaţiei Blackburn, Steve Kean, a fost nevoit să-şi angajeze o gardă de corp din cauza ameninţărilor pe care le-a primit din partea suporterilor nemulţumiţi de rezultatele echipei engleze.

88 afișări
Imaginea articolului Managerul echipei Blackburn, nevoit să-şi angajze gardă de corp

Managerul echipei Blackburn, nevoit să-şi angajze gardă de corp (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Am fost sfătuit că angajarea unei gărzi de corp cu normă întreagă ar fi în interesul meu. Într-o zi, eram într-un restaurant împreună cu soţia şi cu copiii mei şi am primit un mesaj de la un prieten, spunându-mi să fiu atent. Numele restaurantului în care ne aflam circula pe Twitter pentru ca fanii să vină să-mi ceară socoteală. Tipul care mă protejează are centura neagră cu şapte Dan la karate, dar nu este foarte masiv. Este ciudat să ai o gardă de corp, dar sunt şi avantaje", a declarat Kean, în vârstă de 44 de ani, presei engleze.

Majoritatea suporterilor lui Blackurn îi cere demisia lui Kean, pe care îl consideră vinovat de rezultatele slabe ale echipei aflate pe locul 17 în clasamentul Premier League, dar scoţianul a refuzat până în prezent să renunţe la postul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici