Manchester, Arsenal, Barcelona şi Fenerbahce, calificate în sferturile LC

Echipele de fotbal Manchester United, Arsenal Londra, FC Barcelona şi Fenerbahce Istanbul s-au calificat, marţi, în sferturile Ligii Campionilor.

10 afișări
Imaginea articolului Manchester, Arsenal, Barcelona şi Fenerbahce, calificate în sferturile LC

Manchester, Arsenal şi Barcelona, calificate în sferturile LC

Campioana Angliei, Manchester United, a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana Franţei, Olympique Lyon, formaţia engleză reuşind astfel calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristiano Ronaldo, în minutul 41.

Campioana Europei, AC Milan, a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa engleză Arsenal Londra, în manşa retur a optimilor competiţiei.

Golurile au fost marcate de Cesc Fabregas, în minutul 84 şi Adebayor '90+2.

Echipa spaniolă FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia scoţiană Celtic Glasgow, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Xavi, în minutul 3.

Echipa turcă Fenerbahce Istanbul s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul de 3-2 (3-1, 3-2), la loviturile de departajare, formaţia spaniolă FC Sevilla, în manşa retur a optimilor de finală ale competiţei.

Pentru FC Sevilla au marcat Daniel Alves '5, Keita '9, Kanoute '41.

Golurile formaţiei Fenerbahce a fost marcat de Deivid '20 '79.

În tur, Fenerbahce s-a impus cu scorul de 3-2.

La penaltiuri, pentru Fenerbahce au marcat Vederson, Marco Aurelio şi Kezman şi a ratat Edu.

Pentru FC Sevilla au înscris Kanoute şi Dragutinovici şi au ratat Escude, Maresca şi D. Alves.

Tragerea la sorţi pentru sferturile Ligii Campionilor are loc la 14 martie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici