Manchester City a câştigat un meci în deplasare după o lună şi jumătate

  • Meciul de fotbal dintre Southampton şi Manchester City s-a încheiat, sâmbătă, cu victoria oaspeţilor, în Premier League.
  • City nu mai câştigase în deplasare de la finelelunii octombrie.
356 afișări
Imaginea articolului Manchester City a câştigat un meci în deplasare după o lună şi jumătate

Southampton era pe val, cu două victorii şi un egal în ultimele partide şi se afla pe un surprinzător loc 4.

Manchester City nu mai reuşise o victorie în deplasare din 31 octombrie, când învingea pe Sheffield United cu 1-0.

Cetăţenii au înscris devreme prin Sterling (0-1, min. 16) şi au dominat în continuare, semnând principalele faze de poartă ale partidei.

Gazdele au cerut penalty la un presupus fault în careu, dar arbitrul a rămas impasibil la proteste.

City urcă pe 6, în afara locurilor de cupe europene, şi rămâne şi la un punct în urma lui Southampton, ambele aşteptând deznodământul celorlalte partide din rundă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici