Manchester City a fost amendată cu 120.000 de lire sterline după remiza cu Tottenham

Manchester City a fost amendată cu 120.000 de lire sterline de către Football Association după ce jucătorii săi au protestat vehement la adresa arbitrului la finalul meciului cu Tottenham Hotspur, încheiat cu o remiză dramatică (3-3) în Premier League, la începutul acestei luni.

204 afișări
Imaginea articolului Manchester City a fost amendată cu 120.000 de lire sterline după remiza cu Tottenham

Mai mulţi jucători de la City l-au înconjurat pe arbitrul Simon Hooper la finalul meciului din 3 decembrie, după ce acesta a oprit jocul în momentul în care Jack Grealish a ajuns în faţa porţii, invocând un fault asupra lui Erling Haaland, în faza premergătoare, după ce anterior a dat undă verde pentru continuarea jocului.

"Manchester City FC a recunoscut că nu a reuşit să se asigure că jucătorii săi nu s-au comportat într-un mod necorespunzător în timpul minutului 94. O comisie de reglementare independentă a impus această sancţiune în urma unei audieri", a precizat luni federaţia engleză de fotbal (FA).

City a remizat pentru a treia oară consecutiv în campionat, Dejan Kulusevski, de la Tottenham Hotspur, egalând cu o lovitră de cap în minutul 90, după ce golul lui Grealish din minutul 81 părea să fi asigurat victoria.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici