Manchester City a învins, scor 3-0, pe Hull City, în etapa a 18-a din Premier League, de Boxing Day

Manchester City a câștigat, luni, scor 3-0, meciul disputat în deplasare cu Hull City, în etapa a 18-a din campionatul Angliei, de Boxing Day.

1 afișare

Golurile partidei au fost înscrise de către Yaya Toure, în minutul 72, din lovitură de pedeapsă, Kelechi Iheanacho, în minutul 78, și Curtis Davies, care și-a introdus mingea în proprie poartă, în minutul 90+4'.

Este a treia victorie consecutivă pentru formația pregătită de Josep Guardiola, după 2-1 cu Arsenal și 2-0 cu Watford. În urma acestui rezultat, Manchester City a urcat pe locul doi în clasamentul din Premier League, cu 39 de puncte, în timp ce Hull City a rămas pe ultima poziție, cu 12 puncte.

Echipele trimise în teren:

Hull: Marshall - Davies, Dawson, Maguire - Elmohamady, Livermore (Henriksen 74'), Huddlestone (Mason 63'), Clucas (Diomande 78'), Robertson - Snodgrass - Mbokani. Antrenor: Mike Phelan.

Manchester City: Bravo - Sagna, Otamendi, Stones (Kolarov 18'), Clichy - Fernandinho, Toure - Sterling, Silva (Fernando 87'), Nolito (Iheanacho 57') - De Bruyne. Antrenor: Pep Guardiola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici