Manchester City a scăpat de excluderea din UEFA Champions League

  • Manchester City a aflat astăzi verdictul de la TAS
  • Tribunalul de la Lausanne a avut 3 zile de audieri în luna iunie
  • Iniţial, UEFA a exclus-o pentru 2 ani pe Man City din UEFA Champions League
630 afișări
Imaginea articolului Manchester City a scăpat de excluderea din UEFA Champions League

Manchester City a scăpat de excluderea din UEFA Champions League

E o zi istorică în fotbal. Manchester City a descoperit verdictul după apelul făcut la TAS. Echipa lui Pep Guardiola a scăpat de suspendarea pe 2 ani primită şi va putea juca în următorul sezon al UEFA Champions League.
 
Manchester City a fost investigată de către UEFA după dezvăluirile făcute de revista germană, Der Spiegel, în 2018. În luna februarie, UEFA a anunţat excluderea lui Manchester City pentru 2 ani din UEFA Champions League şi o amendă de 30 de milioane de euro. UEFA a luat această decizie după ce a găsit-o vinovată pe City pentru că a "umflat" sumele primite de la sponsori în perioada 2012-2016.
 
Însă Tribunalul de la Lausanne a anunţat astăzi că cei de la Manchester City nu sunt vinovaţi pentru ascunderea sumelor încasate din sponsorizări şi au întors decizia dată de UEFA în urmă cu 5 luni.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici