Manchester City – Aston Villa 3-0, în etapa 10, din Premier League

Manchester City s-a impus, sâmbătă, în faţa lui Aston Villa, cu scorul de 3-0, în etapa 10 din Premier League.

74 afișări
Imaginea articolului Manchester City – Aston Villa 3-0, în etapa 10, din Premier League

Manchester City – Aston Villa 3-0, în etapa 10, din Premier League

Raheem Sterling a marcat primul gol al partidei, în minutul 46, învingându-l pe portarul Heaton cu un şut pe jos, trimis din interiorul careului. Al doilea gol al partidei a venit în minutul 65, când Kevin de Bruyne a interceptat o pasă trimisă de Benjamin Mendy şi a marcat în partea dreaptă a porţii. Ilkay Gundogan a dus scorul la 3-0, în minutul 70, când balonul respins a ajuns la picioarele sale. Gundogan a trimis mingea pe jos în dreapta porţii apărate de Heaton.

Echipele utilizate:
Manchester City: Ederson – Cancelo, Stones, Fernandinho, Mendy (Angelino 73) – De Bruyne (Foden 76), Gundogan, Silva – Silva, Gabriel Jesus, Sterling (Aguero 76)
Aston Villa: Heaton – Targett, Mings, Engels, Guilbert – Nakamba – Grealish (El-Ghazi 84), McGinn, Luiz, Trezeguet – Wesley (Davis 71)

În clasamentul din Premier League, Manchester City se poziţionează pe locul 2, cu 22 de puncte, în spatele liderului Liverpool, iar Aston Villa se află pe locul 13, cu 11 puncte.

În următoarea etapă, Manchester City se va întâlni cu Southampton, în timp ce Aston Villa va înfrunta Liverpool.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici