Manchester City dispusă să plătească 20 de milioane de euro pentru Mutu

Oficialii clubului Manchester City sunt dispuşi să plătească 20 de milioane de euro pentru achiziţionarea atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a anunţat, vineri, site-ul violanews.com, citând agenţia Calciomercato.

1 afișare
Imaginea articolului Manchester City dispusă să plătească 20 de milioane de euro pentru Mutu

Manchester City dispusă să plătească 20 de milioane de euro pentru Mutu

Conducătorii grupării engleze vor veni sâmbătă la Constanţa pentru a-l urmări pe Mutu în partida România - Olanda, din grupa G de calificare la campionatul European din 2008.

Mutu a declarat, în urmă cu câteva zile, că a respins, în vară, o ofertă venită de la Manchester City. "M-au contactat în vară, dar am respins oferta lor, deoarece nu intenţionez să mă întorc în Anglia. Vreau să rămân la Fiorentina", a spus atunci internaţionalul român.

Adrian Mutu a fost achiziţionat de Fiorentina înaintea sezonului 2006/2007, de la Juventus Torino, pentru suma de 8 milioane de euro. Înainte de ajunge la Juventus, Mutu a evoluat la formaţia Chelsea Londra, dar a fost suspendat şapte luni după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici