Manchester City doreşte să-l transfere pe John Terry

Publicaţia Daily Mirror a scris, luni, că noii patroni ai clubului Manchester City, grupul de firme Abu Dhabi United Group, doresc să-l achiziţioneze pe căpitanul formaţiei Chelsea Londra, John Terry.

17 afișări
Imaginea articolului Manchester City doreşte să-l transfere pe John Terry

Manchester City doreşte să-l transfere pe John Terry (Imagine: Mediafax Foto)

Căpitanul lui Chelsea şi al naţionalei Angliei ar putea avea la Manchester City un salariu săptămânal de 200.000 de lire sterline.

Dacă se va alătura celor de la Manchester City, Terry ar fi a doua bombă pe piaţa transferurilor dată de echipa patronată de grupul arab, după ce la începutul lunii septembrie l-au achiziţionat de la Real Madrid pe brazilianul Robinho, pentru 32,5 milioane de lire sterline.

Un alt jucător de top aflat în vizorul celor de la Manchester City este portughezul Cristiano Ronaldo, care evoluează la rivala Manchester United, pentru care Abu Dhabi United Group a pregătit o sumă de transfer de 135 milioane de lire sterline, achiziţia urmând a se realiza în luna ianuarie, când începe perioada de transferuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici