Manchester City este interesată de serviciile atacantului Raul (presă)

Clubul englez Manchester City doreşte să-l achiziţioneze pe Raul, atacantul formaţiei Real Mandrid, şi îi va propune jucătorului iberic un salariu net de 40 de milioane de euro pentru patru sezoane, informează cotidianul Marca în ediţia de vineri, citat de AFP.

2 afișări

Potrivit sursei citate, şeicul Mansour Bin Zayed Al Nahyan, miliardarul proprietar al grupării Manchester City, este dispus să plătească această sumă, la care se adaugă şi preţul de transfer, pentru a-l achiziţiona pe atacantul în vârstă de 31 ani.

Căpitanul echipei din Madrid a fost recomandat de atacantul brazilian Robinho, care a fost achiziţionat, vara trecută, de la Real de către clubul din Manchester pentru mai mult de 40 de milioane de euro, informează Marca.

Raul mai are contract cu gruparea Real Madrid până în 2011, iar actualul său salariu se ridică la şase milioane de euro anual. El a devenit în acest sezon cel mai prolific marcator din istroia grupării madrilene, iar în acest an competiţional a marcat 18 goluri în Primera Division.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici