Manchester City este invincibilă după 14 meciuri, cu victoria la limită asupra lui Brighton

Manchester City îşi continuă cursa de neinvincibilitate, ajungând la 14 meciuri în toate competiţiile, cu o victorie muncită miercuri seara, în Premier League, împotriva lui Brighton, într-un meci contând pentru etapa a 18-a.

273 afișări
Imaginea articolului Manchester City este invincibilă după 14 meciuri, cu victoria la limită asupra lui Brighton

Sursa foto: profimedia

Phil Foden a marcat singurul gol al partidei, chiar înainte de pauză, din pasa lui Kevin de Bruyne (1-0, min. 44). Gazdele au avut mai multe şanse să îşi mărească avantajul.

Riyad Mahrez a şutat puţin pe lângă, iar mingea trimisă de Gundogan a fost reţinută de portarul Robert Sanchez. La rândul său Bernardo Silva a nimerit bara transversală.

Cea mai mare şansă de a majora i-a aparţinut lui Raheem Sterling, care a trimis peste bară, de la punctul cu var, după ce Sanchez îl faultase pe De Bruyne în careul mare. Alexis Mac Allister, de la oaspeţi, a avut şi el şansa de a egala, dar a trimis şi la rândul lui mingea pe deasupra porţii. 

Cea de-a patra victorie consecutivă a lui City în liga engleză îi duce pe cetăţeni la doar 4 puncte distanţă de liderul Man Utd. City devine astfel un candidat serios la titlu, ţinând cont că au un meci mai puţin jucat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici