Manchester City: Haaland, De Bruyne şi Doku, aproape de a reintra pe teren, după accidentări

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a declarat că Haaland, De Bruyne şi Doku s-au antrenat bine şi pot reveni curând în meciuri oficiale, chiar dacă pentru partida de duminică din turul al treilea al Cupei Angliei prezenţa lor pe teren e incertă.

142 afișări
Imaginea articolului Manchester City: Haaland, De Bruyne şi Doku, aproape de a reintra pe teren, după accidentări

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că Erling Haaland, Kevin de Bruyne şi Jeremy Doku s-au antrenat bine în această săptămână, dar nu este sigur de disponibilitatea lor pentru meciul de duminică din turul al treilea al Cupei Angliei împotriva lui Huddersfield Town, relatează Reuters.

"Jeremy se simte foarte bine şi Kevin la fel. Şi Erling este, de asemenea, un pic mai bine", a declarat Guardiola vineri.

Haaland, co-liderul clasamentului golgheterilor, cu 14 reuşite, nu a mai jucat din 6 decembrie din cauza unei contuzii la picior. La rândul său, De Bruyne, care se recuperează după o operaţie la un tendon, nu a mai jucat pentru echipa lui Guardiola din ziua de deschidere a sezonului din Premier League, înainte de a reveni pe bancă pentru meciul din 30 decembrie împotriva lui Sheffield. Doku a stat pe tuşă de la începutul lunii decembrie tot din cauza unei accidentări la un tendon.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici