Manchester City îi oferă lui Mourinho un salariu de peste 18 milioane de euro

Clubul englez Manchester City îi pregăteşte antrenorului portughez al formaţiei italiene Internazionale Milano, Jose Mourinho, o ofertă cu un salariu anual de peste 18 milioane de euro, pentru a deveni managerul grupării britanice.

26 afișări
Imaginea articolului Manchester City îi oferă lui Mourinho un salariu de peste 18 milioane de euro

Manchester City îi oferă lui Mourinho un salariu de peste 18 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Miliardarul arab care deţine clubul Manchester City îl doreşte pe Jose Mourinho în locul actualului antrenor, Mark Hughes, informează cotidianul The Sun.

Luni, preşedintele clubului, Khaldoon Al-Mubarak, i-a acordat un vot de încredere formal tehnicianului Mark Hughes, declarând: "Am cea mai mare consideraţie pentru Mark Hughes, dar asta nu poate reprezenta o garanţie pentru viitorul său la Manchester City". Conform cotidianului menţionat, plecarea lui Hughes de pe banca tehnică a devenit tot mai probabilă, iar hotărârea şefilor clubului din Manchester referitoare la aducerea lui Mourinho ar fi fost luată în urmă cu cinci săptămâni.

Tehnicianul portughez este lider, cu Inter, în clasamentul campionatului Italiei, însă, în acelaşi timp, este şi nemulţumit de unele aspecte din fotbaluli italian. Mourinho se confruntă cu o anumită ostilitate din partea mass-media şi este surprins de lipsa pasiunii fanilor.

Lusitanul a şi declarat că doreşte să mai antreneze în Premier League după ce termină contractul cu Inter, fiind foarte puţin probabil ca el să părăsească gruparea milaneză până în vara viitoare.

După 12 etape, Manchester City ocupă locul al 13-lea în Premier League, cu numai 13 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici