Manchester City, interesată de achiziţionarea lui Mutu

Atacantul Adrian Mutu ar putea părăsi în această iarnă echipa AC Fiorentina, una dintre grupările interesate de achiziţionarea jucătorului român fiind clubul englez Manchester City, informează publicaţia italiană Leggo, citată de site-ul Tuttomercatoweb.com.

16 afișări
Imaginea articolului Manchester City, interesată de achiziţionarea lui Mutu

Manchester City, interesată de achiziţionarea lui Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Incidentul lui Adrian Mutu cu un cetăţean libanez, la ora trei dimineaţă într-un local, nu a fost deloc pe placul conducătorilor echipei Viola. De aceea, Fiorentina nu exclude o cedarea a jucătorului român în ianuarie în cazul unei oferte bune. Negocierile pentru vânzarea jucătorului român nu vor fi însă deloc simple: Mutu este încă în aşteptarea hotărârii instanţei elveţiene cu privire la cauza cu Chelsea. Totuşi, atacantul Viola rămâne un jucător de cel mai înalt nivel şi de aceea se află în atenţia mai multor cluburi. În primul rând a lui Manchester City, echipa gata să-l readucă pe jucător în Premier League", notează sursa citată.

În altă ordine de idei, site-ul Violaplanet.it anunţă că oficialii clubului din Florenţa îl vor amenda pe Mutu cu 5.000 de euro pentru incidentul în care a fost implicat în urmă cu două săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici