Manchester City învinge Everton cu 2-0, cu golurile lui Haaland

  • Erling Haaland a marcat sâmbătă două goluri, primele de la revenirea după accidentare.
  • Manchester City a obţinut astfel, o victorie pe teren propriu cu 2-0 în faţa echipei Everton, ameninţată cu retrogradarea.
  • Cetăţenii urcă provizoriu pe primul loc în clasamentul Premier League.
152 afișări
Imaginea articolului Manchester City învinge Everton cu 2-0, cu golurile lui Haaland

Echipa lui Pep Guardiola are 52 de puncte după 23 de meciuri, în timp ce Liverpool - care poate prelua şefia cu o victorie în faţa lui Burnley, mai târziu sâmbătă - are 51 de puncte, tot din 23 de partide. Everton se află în zona retrogradării, pe locul 18.

Haaland, care a lipsit recent aproape două luni din cauza unei accidentări, a marcat golurile cu numărul 15 şi 16 din acest sezon şi s-a distanţat în fruntea clasamentului golgheterilor din Premier League.

Apărarea aglomerată a lui Everton a menţinut emoţiile fanilor de pe Etihad Stadium până în minutul 71, când atacantul norvegian a deschis scorul cu un şut puternic, după o lovitură de colţ.

Haaland a completat dubla în minutul 82, din pasa lui Kevin De Bruyne, înscriind cu sânge rece pe lângă portarul Jordan Pickford.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici