Manchester City n-a plecat victorioasă din Germania

RB Leipzig şi Manchester City au terminat miercuri la egalitate, scor 1-1 (0-1) partida contând pentru prima manşă a optimiloor de finală ale Ligii Campionilor.

326 afișări
Imaginea articolului Manchester City n-a plecat victorioasă din Germania

Manchester City n-a plecat victorioasă din Germania

Cetăţenii au fost mai prezenţi în jumătatea adversă, dar prima ocazie importantă a apărut doar în minutul 14, când lovitura de cap a lui Ruben Dias l-a pus pentru prima dată la încercare pe Janis Blaswich.

După aproape o jumătate de oră de evoluţie foarte bună în defensivă, fundaşii gazdelor fac o greşeală colectivă şi Riyad Mahrez fructifică sec pasa în profunzime a lui Gundogan, pentru 0-1 (min. 27).

Oaspeţii au continuat să domine, Grealish ratând cu un şut peste poartă, din careu, ocazia de a majora diferenţa. Timo Werner a închis repriza cu singurul şut al gazdelor care a prins cadrul porţii, reţinut de Edersson.

Nemţii au adus de la vestiare o nouă atitudine şi au jucat mai hotărât în debutul reprizei secunde. Primul semn care a prevestit golul egalizator din minutul 70, a fost dat de şutul lui Henrichs, din minutul 55, care a trecut foarte puţin pe lângă poartă.

Dominik Szoboszlai l-a scos în evidenţă pe Edersson, cu un şut de efect, din marginea careului, cu un minut înainte ca Gvardiol să aducă egalarea, cu o lovitură de cap bine plasată din faţa porţii, în urma unui corner la care s-a demarcat eficient şi a sărit mult peste fundaşii adverşi (1-1, min. 70).

Cetăţenii au replicat peste 4 minute cu execuţia lui Gundogan, la colţul lung, respins excelent în lateral de Blaswich, evitând o reluare în poartă a lui Haaland, aflat în apropiere.

Nemţii au jucat restul meciului cu gândul la conservarea rezultatului, ceea ce au şi reuşit, soarta calificării urmând a se decide peste 3 săptămânia la Manchester.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici