Manchester City şi Arsenal, în cursa de urmărire a ”cormoranilor”

Cu liderul Liverpool ocupat în weekendul care urmează cu finala Cupei Ligii, Manchester City şi Arsenal au şansa de a reduce diferenţa de puncte în ceea ce se anunţă a fi cea mai strânsă cursă pentru titlu din Premier League din ultimii ani.

70 afișări
Imaginea articolului Manchester City şi Arsenal, în cursa de urmărire a ”cormoranilor”

Manchester City şi Arsenal, în cursa de urmărire a ”cormoranilor”

Echipa lui Jurgen Klopp a învins miercuri Luton Town în Premier League şi şi-a mărit avansul la patru puncte faţă de locul 2, iar acum ”cormoranii” îşi îndreaptă atenţia spre finala Cupei Ligii de duminică împotriva lui Chelsea, notează Reuters.

Campioana Manchester City, care, la fel ca Arsenal, a jucat 25 de meciuri faţă de 26 ale lui Liverpool în Premier League, întâlneşte sâmbătă Bournemouth, iar pentru Arsenal urmează un meci cu Newcastle United.

Liverpool are 60 de puncte, faţă de cele 56 ale lui City şi 55 ale lui Arsenal.

Remiza lui City cu Chelsea la sfârşitul săptămânii trecute a întrerupt o serie de 11 victorii consecutive în toate competiţiile.

Parcursul bun al lui Arsenal în 2024 a avut o sincopă miercuri, când ”tunarii” au pierdut, 0-1, în faţa lui Porto, în Liga Campionilor, fără a avea vreun şut pe poartă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici