Manchester i-a pus preţ lui Ronaldo: 75 de milioane de lire sterline (presă)

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo va fi lăsat să plece de la gruparea Manchester United la Real Madrid doar în schimbul a 75 de milioane de lire sterline, informează jurnalul Daily Mirror.

23 afișări
Imaginea articolului Manchester i-a pus preţ lui Ronaldo: 75 de milioane de lire sterline (presă)

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Manchester United îl va vinde pe Cristiano Ronaldo, dacă preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, va face o ofertă impresionantă de 75 de milioane de lire sterline", notează cotidianul englez, care precizează că oficialii clubului din Manchester sunt pregătiţi să primească o ofertă oficială în zilele următoare.

Potrivit Daily Mirror, tehnicianul Alex Ferguson le-a spus apropiaţilor săi că 75 de milioane de lire sterline este valoarea care ar face conducerea clubului Manchester United să ia în serios o ofertă de la Real Madrid pentru Ronaldo. În plus, o astfel de sumă i-ar permite să achiziţioneze apoi doi sau trei jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici