Manchester United a ajuns la un acord cu Sevilla privind împrumutul lui Anthony Martial

Atacantul lui Manchester United, Anthony Martial, se pare că se apropie de o mutare sub formă de împrumut la Sevilla, după săptămâni de negocieri între cele două cluburi cu privire la cât de mult din salariul său va fi plătit, relatează The Mirror.

109 afișări
Imaginea articolului Manchester United a ajuns la un acord cu Sevilla privind împrumutul lui Anthony Martial

Conform publicaţiei engleze, Manchester United a ajuns la un acord cu Sevilla pentru împrumutul lui Anthony Martial. Martial precizase atât în public, cât şi în culise, că doreşte să părăsească Old Trafford în această lună, fie temporar, fie definitiv.

Sevilla a fost mult timp interesată de francez, dar găsise în salariu o piedică majoră.

Şeful lui United, Ralf Rangnick, a fost ferm în a-i permite jucătorului de 26 de ani, al cărui contract este valabil până în vara anului 2024, să plece doar dacă vor fi îndeplinite cerinţele clubului.

Printre acestea se număra şi faptul că echipa spaniolă era de acord să plătească 100% din salariul său, lucru asupra căruia cele două echipe ar fi ajuns acum la un acord.

„Am vorbit îndelung", a declarat Rangnick la începutul acestei luni. „Mi-a explicat că a fost la Manchester United în ultimii şapte ani şi că simte că este momentul potrivit pentru o schimbare, pentru a merge în altă parte.”

„Cred că, într-un fel, acest lucru este de înţeles, aş putea să-i înţeleg gândurile, dar, pe de altă parte, este important să vedem şi situaţia clubului.

Suntem în vremuri de Covid, avem trei competiţii în care încă avem ambiţii mari şi ne dorim să avem cât mai mult succes.”

Aventura lui Martial la Manchester, care a început în 2015, ameninţa să se încheie într-o notă foarte negativă, pe fondul sugestiilor că ar fi refuzat să joace în meciul cu Aston Villa, încheiat cu scorul de 2-2.

El a negat cu tărie aceste afirmaţii, declarând că „nu aş face niciodată aşa ceva din respect faţă de club şi de fani".

Se pare însă că, în cele din urmă, Martial va zbura în Spania pentru a finaliza formalităţile privind transferul.

Plecarea sa ar putea fi prima din mai multe, în ultimele zile ale ferestrei de transferuri, după ce Rangnick a recunoscut că mai mulţi jucători caută să-şi finalizeze înţelegerile.

Jesse Lingard pare a fi cea mai probabilă viitoare mişcare, existând indicii conform cărora Newcastle United este dispusă să plătească o taxă de împrumut importantă pentru a dobândi serviciile sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici