Manchester United a câştigat primul meci în Premier League, după plecarea lui Jose Mourinho

Ole Gunnar Solskjaer a debutat cu ”dreptul” pe banca celor de la Manchester United, după ce conducerea clubului l-a numit antrenor interimar, înlocuindu-l pe Jose Mourinho.

221 afișări
Imaginea articolului Manchester United a câştigat primul meci în Premier League, după plecarea lui Jose Mourinho

Manchester United a câştigat primul meci în Premier League, după plecarea lui Jose Mourinho

Formaţia de pe Old Trafford a câştigat cu 5-1 pe terenul celor de la Cardiff, cea mai clară victorie a ”diavolilor” din acest sezon.

Rashford a deschis scorul în minutul 3, din lovitură liberă, iar Herrera a dus scorul la 2-0 în minutul 29, cu un şut puternic din afara careului. Camarasa a redus din diferenţă din penalty, în minutul 38, iar Martial a stabilit scorul pauzei în minutul 41, după o acţiune personală. Jesse Lingard, cu o ”dublă” în repriza secundă a închis tabela la 5-1.

Astfel, Manchester United urcă pe locul şase în Premier League, cu 29 de puncte, la opt puncte de Arsenal, ocupanta locului cinci. Liverpool este lider, cu 48 de puncte. Pentru formaţia antrenată de Solskjaer urmează meciul de pe teren propriu, împotriva celor de la Huddersfield.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici