Manchester United, cea mai bună echipă de club din lume

Deţinătoarea Ligii Campionilor şi câştigătoarea Campionatului Mondial al cluburilor, Manchester United, se află pe primul loc în clasamentul pe luna martie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dat publicităţii miercuri.

387 afișări
Imaginea articolului Manchester United, cea mai bună echipă de club din lume

Manchester United, cea mai bună echipă de club din lume (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Echipa Manchester United a acumulat 298 de puncte, fiind urmată de formaţia spaniolă FC Barcelona, cu 277 de puncte.

Pe locul trei se află, la egalitate englezii de la Liverpool şi argentinienii de la Boca Juniors, ambele cu câte 259 de puncte, în timp ce locul cinci este ocupat de echipa Chelsea Londra (Anglia), cu 249 de puncte.

Locul şase a revenit formaţiei Bayern Munchen, cu 238 de puncte, în timp ce pe şapte se află Sao Paulo (Brazilia), cu 230 de puncte.

Echipa engleză Arsenal Londra ocupă poziţia a opta, cu 227 de puncte, iar pe nouă se află formaţia Juventus Torino (Italia), cu 215 puncte.

Poziţia a zecea este ocupată de echipa Dinamo Kiev (Ucraina), cu 212,5 puncte.

Echipa lunii februarie a fost desemnată Olympique Marseille (Franţa).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici