Manchester United – Chelsea 4-0, în prima etapă din Premier League

Manchester United s-a impus, duminică, cu scorul de 4-0, în faţa lui Chelsea, în prima etapă din Premier League.

107 afișări
Imaginea articolului Manchester United – Chelsea 4-0, în prima etapă din Premier League

Manchester United – Chelsea 4-0, în prima etapă din Premier League

În minutul 18, Rashford a transformat un penalty, punând Manchester United în avantaj pe tabela de marcaj. În minutul 65, Martial a înscris al doilea gol pentru Manchester United, iar două minute mai târziu, Rashford a dus scorul la 3-0. James a marcat un gol, în minutul 82, ducând scorul la 4-0.

Echipele de start:

Manchester United: de Gea – Shaw, Lindelof, Maguire, Wan-Bissaka – Pogba, McTominay – Martial, Lingard (Mata 86), Pereira (James 74) – Rashford (Greenwood 86)

Chelsea: Arrizabalaga – Azpilicueta, Christensen, Zourna, Emerson – Jorginho (Kante 73), Kovacic – Pedro, Mount, Barkley (Pulisic 58) – Abraham (Giroud 66)

În următoarea etapă din Premier League, Manchester United se va întâlni cu Wolves, iar Chelsea se va înfrunta cu Leicester.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici