Manchester United, huiduită după înfrângerea cu Newcastle. West Ham a eliminat-o pe Arsenal

Manchester United a fost învinsă cu 3-0 pe teren propriu de Newcastle United în turul al patrulea al Cupei Ligii, startul foarte slab de sezon continuând pentru Diavolii roşii. Arsenal a părăsit şi ea competiţia, în timp ce Liverpool şi Chelsea s-au calificat în sferturile de finală.

395 afișări
Imaginea articolului Manchester United, huiduită după înfrângerea cu Newcastle. West Ham a eliminat-o pe Arsenal

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a fost fără reacţie la finele evoluţiei echipei sale, huiduită la ieşirea de pe teren. Olandezul se află sub o mare presiune, la a doua înfrângere cu 3-0, după cea suferită duminică, pe Old Trafford, în faţa lui Manchester City.

"Ştim că nu este suficient de bun", a declarat Ten Hag pentru Sky Sports. "Trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru asta, eu trebuie să-mi asum responsabilitatea pentru asta. Nu dăm randamentul necesar, îmi pare rău pentru fani".

Într-o reeditare a finalei din acest an de pe Wembley, câştigată de Manchester United cu 2-0, Newcastle a condus cu 2-0 la pauză, graţie golurilor lui Miguel Almiron şi Lewis Hall, înainte de a-şi mări avantajul prin Joe Willock şi de a se califica fără probleme în sferturile de finală.

"Cred că am demonstrat spiritul grupului prin prestaţie, solidaritate, unitate", a declarat managerul lui Newcastle, Eddie Howe.

"În acest loc e foarte greu de venit şi să marcăm golurile pe care le-am marcat, în momentele în care am făcut-o. Modul în care a realizat această performanţă m-a mulţumit cu adevărat".

Manchester United a pierdut opt din ultimele 15 meciuri disputate în toate competiţiile şi cinci din primele 10 pe teren propriu, pentru prima dată din 1930-31. Ei au pierdut cinci din primele 10 meciuri din Premier League pentru prima dată în istorie.

West Ham United a eliminat-o pe Arsenal cu o victorie cu 3-1, graţie golurilor marcate de Mohammed Kudus şi Jarrod Bowen şi a unui autogol al fundaşului Ben White, pe London Stadium.

"Sunt foarte dezamăgit şi eu sunt responsabil pentru asta", a declarat Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, pentru Sky Sports.

"Nu am fost suficient de buni. Nu am concurat suficient de bine. În general, nu am fost nici pe departe la nivelul pe care trebuia să îl arătăm".

Martin Odegaard a redus din diferenţă în minutul 96, dar a fost prea puţin şi prea târziu pentru vizitatori.

Cody Gakpo şi Darwin Nunez au marcat pentru a oferi o victoria pentru Liverpool, cu 2-1, în faţa lui Bournemouth. Golul lui Nunez a fost al treilea în ultimele sale trei apariţii pentru Reds.

Chelsea a învins Blackburn Rovers cu 2-0, Everton a eliminat Burnley cu 3-0, iar Fulham a învins Ipswich Town din Championship cu 3-1.


Port Vale din League One, care a învins marţi Mansfield Town cu 1-0, este cea mai slab cotată echipă rămasă în competiţie. Middlesbrough, din Championship, a trecut şi ea în optimi cu o victorie cu 3-2 în faţa lui Exeter City.

Sferturile de finală programează cel puţin două dueluri cap de afiş, între Chelsea şi Newcastle şi Liverpool cu West Ham. Celelalte două partide fiind Everton – Fulham şi Middlesborough – Port Vale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici