Manchester United îi acordă lui Antony un "concediu" pentru a răspunde acuzaţiilor de violenţă domestică

Antony, atacantul lui Manchester United, a primit un concediu de odihnă pentru a răspunde acuzaţiilor formulate împotriva sa de violenţă domestică din partea fostei sale partenere.

192 afișări
Imaginea articolului Manchester United îi acordă lui Antony un "concediu" pentru a răspunde acuzaţiilor de violenţă domestică

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Jucătorul de 23 de ani a fost eliminat la începutul acestei săptămâni din lotul Braziliei din cauza acuzaţiilor făcute de fosta sa iubită, Gabriela Cavallin, acuzaţii care fac obiectul unei anchete a poliţiei şi pe care el le neagă

Clubul Manchester United a căzut de acord cu jucătorul ca acesta să stea departe de club pentru a se concentra pe apărarea sa, potrivit AP.

Antony nu a fost arestat sau acuzat şi spune că va coopera cu poliţia pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

"Jucătorii care nu au participat la meciurile internaţionale trebuie să revină la antrenamente luni. Cu toate acestea, s-a convenit cu Antony că îşi va amâna revenirea până la o notificare ulterioară pentru a aborda acuzaţiile", a transmis clubul englez într-un comunicat.

United a adăugat că va continua să monitorizeze situaţia pe măsură ce aceasta evoluează, antrenorul Erik ten Hag fiind consultat cu privire la această decizie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici