Manchester United la a patra înfrângere stagională pe Old Trafford cu Crystal Palace

Manchester United a suferit a patra înfrângere din acest sezon de Premier League, după ce Joachim Anderson a adus victoria lui Crystal Palace cu 1-0, sâmbătă, pe Old Trafford, cu un gol marcat în prima jumătate de oră.

164 afișări
Imaginea articolului Manchester United la a patra înfrângere stagională pe Old Trafford cu Crystal Palace

Manchester United la a patra înfrângere stagională pe Old Trafford cu Crystal Palace

După înfrângerea în precedentul meci de campionat pe teren propriu, împotriva lui Brighton and Hove Albion, gazde s-au văzut din nou conduse în minutul 25, când Anderson a marcat cu un şut din prima, din interiorul careului.

Cu toate că au avut suficient timp la dispoziţie pentru a reveni în joc, diavolii roşii nu şi-au creat oocazi clare, nreuşind să-i pună probleme portarului lui Palace, Sam Johnstone.

Mason Mount a ratat cea mai clară ocazie a lui United în repriza secundă, iar Palace a obţinut o victorie care i-a urcat pe vizitatori pe locul nouă în clasament, cu un loc peste United.

Cu nouă puncte şi o diferenţă şi un golaveraj de -4, acesta este cel mai prost început de sezon din Premier League pentru United, după şapte meciuri, după campanie din 1989-90.

"Am ajuns în poziţii bune şi am avut jucători liberi", a declarat antrenorul Erik ten Hag. "Nu am avut un impact. Calitatea nu a fost suficient de bună în acea parte a jocului. În ultima parte a meciului nu am făcut cel mai bun joc al nostru.

"Bineînţeles că este frustrant. De asemenea, am fost de multe ori aproape. Trebuie să fii incisiv şi clinic. Este vorba despre luarea deciziilor. Nu mai putem schimba acest rezultat. Întotdeauna înveţi din joc şi înveţi să faci mai bine".

United a pierdut surorinzător în faţa lui Brighton în urmă cu două săptămâni, punând capăt seriei de 31 de meciuri fără înfrângere pe Old Trafford în toate competiţiile.

Echipa lui Erik ten Hag nu mai pierduse meciuri consecutive pe teren propriu din octombrie şi noiembrie 2021, când pierduse cu Liverpool şi Manchester City.

Antrenorul lui Palace, Roy Hodgson, este acum primul antrenor care a reuşit să lege cinci meciuri fără înfrângere în Premier League pe Old Trafford.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici