Manchester United, la restaurant cu trofeul Premier League

Componenţii echipei Manchester United, câştigătoarea campionatului Angliei, şi-au sărbătorit această performanţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un restaurant italian din oraş, unde au luat cu ei şi trofeul Premier League, informează Daily Mirror.

54 afișări
Imaginea articolului Manchester United, la restaurant cu trofeul Premier League

Manchester United, la restaurant cu trofeul Premier League (Imagine: Mediafax Foto)

Grupul de fotbalişti şi oficiali, format din 40 de persoane, între care s-au numărat şi Ryan Giggs, Carlos Tevez, Michael Carrick şi Cristiano Ronaldo, a fost ovaţionat în picioare de angajaţii şi de clienţii restaurantului San Marco's.

"A fost extraordinar. Toată lumea era în picioare şi aplauda, iar apoi câţiva oameni au început să cânte: «Glory, Glory Manchester United», iar toată lumea li s-a alăturat. Când fotbaliştii au ridicat trofeul, atmosfera a fost incendiară", a declarat un client al restaurantului, prezent la sărbătoarea echipei Manchester United.

Manchester United a câştigat pentru a treia oară consecutiv campionatul Angliei, ca urmare a remizei de pe teren propriu cu Arsenal, scor 0-0, înregistrată sâmbătă, în etapa a XXXVII-a, penultima din Premier League. Acesta este al 18-lea titlu obţinut de Manchester United, care se alătură astfel în palmaresul fotbalului englez echipei Liverpool, principala sa adversară din acest sezon.

Manchester United, care a câştigat în acest sezon şi Cupa Ligii Angliei, are posibilitatea să mai obţină un trofeu, Liga Campionilor, urmând să întâlnească în finală, la 27 mai, formaţia FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici