Manchester United, pe primul loc în clasamentul IFFHS

Deţinătoarea Ligii Campionilor şi câştigătoarea Campionatului Mondial al cluburilor, Manchester United, se află pe primul loc în clasamentul pe luna ianuarie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dat luni publicităţii.

21 afișări
Imaginea articolului Manchester United, pe primul loc în clasamentul IFFHS

Manchester United, pe primul loc în clasamentul IFFHS

Echipa Manchester United a acumulat 292 de puncte, fiind urmată de formaţia germană Bayern Munchen, cu 272 de puncte şi de spaniolii de la FC Barcelona (268 de puncte).

Formaţia engleză Liverpool se află pe locul patru, cu 267 de puncte, iar Boca Juniors (Argentina) ocupă locul cinci, cu 262 de puncte.

Locul şase a revenit formaţiei engleze Chelsea Londra, cu 245 de puncte, în timp ce pe şapte se află Estudiantes La Plata (Argentina), cu 230 de puncte.

Echipa braziliană FC Sao Paulo ocupă poziţia a opta, cu 223 de puncte.

Pe locul nouă se află formaţia AS Roma (Italia), cu 222 de puncte, iar echipa franceză Olympique Lyon ocupă poziţia a zecea, cu 217 puncte.

Echipa lunii decembrie a fost desemnată FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici