Mancini doreşte să-l transfere pe Adrian Mutu la Manchester City

Tehnicianul italian al echipei Manchester City, Roberto Mancini, doreşte să-l aducă la gruparea engleză, în perioada de mercato din această iarnă, pe atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, anunţă cotidianul La Repubblica, citat de violanews.com.

13 afișări
Imaginea articolului Mancini doreşte să-l transfere pe Adrian Mutu la Manchester City

Mancini doreşte să-l transfere pe Adrian Mutu la Manchester City (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"El este Adrian Mutu, numărul zece al echipei Fiorentina, dar numărul unu în clasamentul ghinioanelor şi necazurilor în 2009. Acum Mutu este, de asemenea, numărul unu pe lista de transferuri a lui Roberto Mancini şi a clubului Manchester City. Tocmai odată cu sosirea antrenorului italian, Mutu a intrat în atenţia echipei Manchester City care este dispusă să facă o ofertă pentru atacantul român încă din ianuarie", scrie sursa citată.

Publicaţia italiană notează că în ciuda acestei oferte fanii Fiorentinei au destule motive să nu fie îngrijoraţi de o eventuală plecare a atacantului român, după ce Mutu a declarat în mai multe rânduri că vrea să rămână la clubul din Florenţa. "Mutu vrea să rămână la Florenţa, să reînceapă să joace şi să înscrie cu regularitate, să fie un jucător important în Liga Campionilor. Şi Prandelli contează pe el, iar pentru Corvino, în acest moment, găsirea unui înlocuitor de talia lui Mutu nu ar fi un lucru atât de uşor", adaugă ziarul italian.

Mutu, care mai are contract cu AC Fiorentina până în 2012, este indisponibil de la începutul lunii noiembrie. Internaţionalul român în vârstă de 30 de ani a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici