Mancini: Manchester United este încă favorită la titlu

Tehnicianul echipei Manchester City, Roberto Mancini, a declarat că rivala Manchester United, pe care a învins-o luni, este favorită la câştigarea titlului în Anglia, deoarece mai are de disputat două meciuri uşoare până la finalul campionatului.

111 afișări
Imaginea articolului Mancini: Manchester United este încă favorită la titlu

Roberto Mancini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Campionatul nu s-a terminat. Dacă ne gândim că titlul este decis, ar fi o mare greşeală. United este favorită. Are meciuri uşoare, va juca înmpotriva echipelor Swansea şi Sunderland. În schimb, noi vom avea două partide dificile, cu Newcastle şi QPR. Una dintre adversare joacă pentru Liga Campionilor, iar cealaltă la retrogradare. Este important că suntem acum în fruntea clasamentului, dar e mai important să fim acolo după 13 mai", a spus Mancini, citat de sportinglife.com.

Formaţia Manchester City, cu portarul Costel Pantilimon pe banca de rezerve, a învins, luni, pe teren propriu, echipa Manchester United, scor 1-0, în etapa a XXXVI-a a campionatului Angliei şi a trecut pe primul loc în clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici