Mandela a invitat echipa naţională a Ghanei la o întâlnire, la Cape Town

Fostul preşedinte al Africii de Sud, Nelson Mandela, i-a invitat pe componenţii delegaţiei Ghanei la Cupa Mondială, singura reprezentativă africană care încă mai este în competiţie, la o întâlnire, sâmbătă, în Cape Town, informează ghanaweb.com.

22 afișări
Imaginea articolului Mandela a invitat echipa naţională a Ghanei la o întâlnire, la Cape Town

Mandela a invitat echipa naţională a Ghanei la o întâlnire, la Cape Town (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ministrul Tineretului şi Sportului din Africa de Sud, Akua Sena Dansowa, a confirmat că Mandela i-a invitat pe ghanezi la o întâlnire. "Am primit informaţii că reprezentanţii municipalităţii oraşului Port Elizabeth s-au oferit să-i aducă pe componenţii naţionalei Ghanei în Cape Town, sâmbătă, unde se vor întâlni cu fostul preşedinte al Africii de Sud, Nelson Mandela", a spus Akua Sena Dansowa.

Altfel, mai mulţi oficiali ai unor provincii din Africa de Sud le-au sugerat locuitorilor să poarte, de joi, culorile naţionalei Ghanei pentru a sprijini reprezentativa lui Milovan Rajevaci în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Echipa naţională a Ghanei este singura reprezentantă a Africii care este încă angrenată în Cupa Mondială. Ghana este a treia naţională africană care se califică în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după Camerun şi Senegal.

Reprezentativa Ghanei întâlneşte, vineri, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, naţionala Uruguayului.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici