Mandorlini: Am simţit că jucătorii nu au dat totul pe teren azi

Antrenorul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, miercuri, că nu este mulţumit de rezultatul de egalitate din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, în etapa a XXII-a a Ligii I, precizând că a simţit că jucătorii săi nu au dat totul pe teren.

13 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Am simţit că jucătorii nu au dat totul pe teren azi

Mandorlini: Am simţit că jucătorii nu au dat totul pe teren azi (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Am vrut mult să câştigăm azi şi de aceea nu pot spune că suntem mulţumiţi cu acest egal. Am avut multe ocazii de gol, dar am simţit că jucătorii nu au dat totul pe teren azi. Avem probleme în unele compartimente, dar sperăm să le rezolvăm în timp. Toată lumea spune că avem atacanţi buni, puternici, acum ei trebuie să-şi demonstreze asta. Din păcate nu am reuşit să dăm gol, Gaz Metan a avut o defensivă foarte bună azi. Traore a ratat o ocazie mare astăzi şi în continuare aştept mult mai mult de la el", a spus Andrea Mandorlini în conferinţa de presă de după meci.

Referitor la declaraţia făcută de preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, care a spus că echipa riscă să ajunge pe locul cinci în clasament dacă va continua să joace asttfel, Mandorlini a spus: "Nu ştiu ce a spus preşedintele Mureşan, dar părerea mea e că nu vom ajunge pe locul 5".

Formaţia CFR Cluj a remizat, în deplasare, scor 0-0, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici