Mandorlini: Incompetenţa şi aroganţa conducătorilor de la CFR Cluj este emblematică

Fostul antrenor al echipei CFR Cluj, italianul Andrea Mandorlini, care acum pregăteşte formaţia Hellas Verona, a declarat, joi, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că "incompetenţa şi aroganţa conducătorilor grupării ardelene este emblematică".

23 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Incompetenţa şi aroganţa conducătorilor de la CFR Cluj este emblematică

Mandorlini: Incompetenţa şi aroganţa conducătorilor de la CFR Cluj este emblematică (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Nu mă miră nimic din ce se întâmplă la CFR Cluj. Nu înţeleg de ce acest antrenor (n.r. - Sorin Cârţu) a fost acolo. Nu mi-au dat nicio explicaţie când m-au dat afară, aşa cum au făcut acum. Incompetenţa şi aroganţa conducătorilor de la Cluj este emblematică", a spus Mandorlini.

Tehnicianul Sorin Cârţu, care l-a înlocuit pe Andrea Mandorlini la CFR Cluj, a fost demis de la gruparea ardeleană, conform unui comunicat difuzat, miercuri seară, de campioana României pe site-ul oficial, în care se precizează că valorile şi imaginea clubului nu pot fi asociate cu incidentul de la Basel, când antrenorul a spart un geam al băncii de rezerve.

Marţi seară, campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată din competiţiile europene, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa elveţiană FC Basel, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor. În minutul 77 al partidei FC Basel - CFR Cluj, Cârţu a lovit cu pumnul şi apoi cu piciorul unul dintre geamurile laterale ale băncii de rezerve, spărgându-l.

Sorin Cârţu a preluat echipa CFR Cluj la 13 septembrie, când a semnat un contract pentru un an şi zece luni. El a condus echipa campioană în nouă meciuri de campionat, obţinând patru victorii, trei remize şi două înfrângeri. De asemenea, Cârţu a condus echipa în Liga Campionilor, înregistrând o victorie şi patru înfrângeri. Sub conducerea sa, CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, în optimi, de Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici