Mandorlini: Meritam să câştigăm, dar suntem mulţumiţi şi cu un egal

Antrenorul italian al echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, joi, după remiza din meciul cu FC Vaslui, scor 0-0, că formaţia sa merita să câştige, dar a precizat că este mulţumit şi cu un punct.

13 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Meritam să câştigăm, dar suntem mulţumiţi şi cu un egal

Mandorlini: Meritam să câştigăm, dar suntem mulţumiţi şi cu un egal (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Meritam să câştigăm, dar suntem mulţumiţi şi aşa. Ne bucurăm măcar că am terminat în 11 jucători acest meci. Las pe alţii să comenteze dacă a fost penalti la Deac, deşi a fost clar pentru toată lumea ce s-a întâmplat. Rezultatul acesta nu schimbă mare lucru. Nu avem emoţii, suntem concentraţi pentru a învinge la Craiova, mai ales că tot noi suntem pe primul loc. Cred că alţii au emoţii cu privire la titlu", a spus Andrea Mandorlini.

"Cei care zic că CFR ar fi avantajată de arbitri să nu uite că am terminat nu ştiu câte meciuri cu unul sau doi jucători mai puţin. Am jucat cu Cadu pe post de portar, iar la Timişoara au fost opt minute de prelungire. Nu cred că o fază poate decide un campionat, însă sunt multe episoade puse cap la cap te pot favoriza sau te pot împiedica. Dacă obţineam trei puncte astăzi, probabil că nu mai aveam nicio problemă. Vreau ca jucătorii să fie la fel de furioşi, în sens pozitiv, şi la Craiova", a spus Mandorlini.

Mijlocaşul argentinian Juan Culio a afirmat că, în cazul în care CFR Cluj nu va ieşi campioană, nici FC Timişoara nu va câştiga titlul. "Tot timpul în România se vorbeşte despre scandaluri. Vreau să-i transmit domnului Iancu (n.r. - preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu) să-şi vadă de treaba lui. El tot zice că Timişoara va lua campionatul, dar dacă nu-l luăm noi sigur nu o să-l câştige ei. A fost penalti clar la Deac, dar nu ne plângem. Am jucat un fotbal bun, iar ocaziile cele mai mari ne-au aparţinut. Trebuie doar să învingem la Craiova acum", a precizat Culio.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici