Mandorlini: Nu am venit la CFR Cluj pentru bani

Noul antrenor al echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, duminică, la prezentarea oficială, că numirea ca tehnician al formaţiei clujene reprezintă cea mai mare provocare a carierei sale.

44 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Nu am venit la CFR Cluj pentru bani

Mandorlini: Nu am venit la CFR Cluj pentru bani (Imagine: Raul Ştef/Mdiafax Foto)

"E adevărat că venirea mea aici a semănat cu un fel de telenovelă, însă din respect pentru fostul antrenor am preferat să nu zic nimic. Sunt onorat pentru ocazia ivită şi pot să spun că e cea mai mare provocare din carieră. Mulţi antrenori acceptă contracte pentru bani, eu am făcut-o acum datorită proiectului pe care l-am văzut şi datorită ambiţiilor echipei. Cunoşteam clubul şi înainte să fiu ofertat, doar mă uit şi eu la televizor. În 2-3 zile câte mai avem până la meciul din Cupă, cu Craiova, nu putem face schimbări importante, dar sper ca jucătorii să se adapteze din mers la cerinţele mele", a declarat Mandorlini.

"Am vorbit cu Maurizio Trombetta şi cu Cristiano Bergodi, ceilalţi doi antrenori italieni care au trecut pe la CFR şi am aflat doar lucruri bune. Cele mai multe detalii mi le-a dat Walter Zenga care mi-a povestit şi el în termeni laudativi despre Cluj şi echipă", a mai spus Mandorlini.

"Campionatul e echilibrat, oricare dintre primele 5-6 clasate poate câştiga titlul. Am învăţat multe de la Trappatoni, un antrenor uriaş, dar eu am stilul meu. Nu pot spune dacă voi juca ofensiv, asta urmează să mă decid ulterior", a declarat noul antrenor al lui CFR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici