Manea: A fost un meci greu pentru Rapid, dar ne-am descătuşat după primul gol

Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat că succesul obţinut la scor de giuleşteni în disputa cu CS Otopeni (3-0), a venit în urma unui meci dificil, în care elevii antrenaţi de Viorel Hizo au evoluat cu adevărat bine doar după primul gol marcat.

1 afișare

"A fost un joc foarte greu mai ales că nu am avut o primă repriză foarte reuşită. Am avut un pic de şansă azi când Lazăr a scos acea minge de pe linia porţii, dar după golul lui Andrade ne-am descătuşat. Acum pe jucători este o presiune mult mai mare pentru că orice rezultat negativ ne îndepărtează de un loc de Europa League", a precizat oficialul giuleştean.

Manea consideră că la meciul din etapa viitoare, disputa, din deplasare, cu Gloria Buzău, Rapid trebuie să obţină toate cele trei puncte pentru a nu se îndepărata de obiectivul fixat pentru acest sezon: "Acum urmează un joc crucial la Buzău, acolo unde Steaua a câştigat aşa cum a câştigat. De aceea trebuie să fim foarte atenţi, să nu facem paşi greşiţi".

Legat de derbiul etapei a XXX-a a Ligii I, meciul Steaua-Dinamo, Manea a precizat că pentru formaţia giuleşteană ar fi favorabil o victoria a echipei dinamoviste în acest joc. "Pentru noi ar fi bine să câştige Dinamo meciul cu Steaua, pentru că dacă pierde Steaua ne apropiem de ei", a spus Manea.

Întrebat dacă echipei giuleştene îi este acum frică să meargă cu autocarul, după incidentul petrecut, marţi, cu autocarul formaţiei Steaua, Manea a răspuns: "Nu ne este teamă să mergem cu autocarul, o să ne luăm căşti de protecţie"

Autocarul cu care echipa Steaua se deplasa, marţi, la Buzău, pentru meciul cu Gloria, a fost atacat cu o piatră mare la ieşirea din Bucureşti, incident în urma căruia fundaşul polonez Pawel Golanski a fost rănit la cap.

Echipa Rapid Bucureşti a câştigat, marţi, scor 3-0 (0-0), partida susţinută, pe teren propriu, în compania formaţiei CS Otopeni, contând pentru runda a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici