Manea: Acum nu ştiu dacă mai rămân sau nu la Rapid

Tehnicianul Nicolae Manea, care a ocupat în finalul sezonului trecut funcţia de vicepreşedinte al FC Rapid, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că nu ştie dacă mai rămâne sau nu la grupartea giuleşteană, urmând să aibe în acest sens o întâlnire cu noul preşedinte al clubului, Dinu Gheorghe.

68 afișări
Imaginea articolului Manea: Acum nu ştiu dacă mai rămân sau nu la Rapid

Manea: Acum nu ştiu dacă mai rămân sau nu la Rapid (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"O să vorbesc cu noul preşedinte şi o să clarific şi situaţia mea. O să avem o întâlnire zilele următoare. Deocamdată nu ştiu dacă mai rămân sau nu la Rapid sau în ce funcţie. Oricum, eu nu am fost vicepreşedintele Rapidului niciodată. În fişa postului meu n-a scris vicepreşedinte", a explicat Manea.

Contactat telefonic, acţionarul majoritar George Copos a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că Nicolae Manea a fost "prins în bugetul alocat conducerii administrative".

"Dinu Gheorghe ştie cel mai bine situaţia lui Nicolae Manea pentru că este noul preşedinte al clubului. Eu ştiu că Nicolae Manea este prins în bugetul alocat conducerii adminstrative stabilit cu Dinu Gheorghe. Şi cu asta cred că am spus totul", a adăugat Copos.

Pe site-ul oficial al grupării giuleştene Nicolae Manea figurează în momentul de faţă cu funcţia de director tehnic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici