Manea: Iordache vrea să vină la Rapid

Antrenorul Nicolae Manea a declarat, miercuri, că mijlocaşul formaţiei AEK Atena, Ilie Iordache, îşi doreşte să evolueze pentru Rapid Bucureşti în returul ediţiei 2009/2010 a Ligii I.

22 afișări
Imaginea articolului Manea: Iordache vrea să vină la Rapid

Manea: Iordache vrea să vină la Rapid (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Ilie Iordache îşi doreşte să vină la Rapid. Eu am mai discutat cu el să vină până să plece la AEK Atena, dar nu s-a putut atunci. El vrea să vină, iar dacă vom reuşi să-l aducem va fi foarte bine.

Oricum, nu vreau să aduc o grămadă de jucători, o să îmi aduc exact unde am probleme. Iar cele mai mari le-am avut pe benzi. Dacă se accidenta Herea nu aveam cu cine să joc, Cesinha era accidentat, dacă se lovea Grigorie atunci trebuia să joc cu Tene... deci au fost mari probleme şi eu vreau acum să întărim aceste posturi. Pentru că nu aveam soluţii, când apăreau accidentări nu ştiam ce să fac.

La ultimul meci, cu Gloria Bistriţa, am avut cinci copii pe banca de rezerve. Şi nici aceştia cinci nu jucau pe posturile pe care aveam nevoie", a explicat Manea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici