Manea: Nu mergem să ne apărăm în meciul cu Dinamo, vrem să câştigăm

Directorul tehnic Nicolae Manea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Rapid nu se va apăra în partida din deplasare cu Dinamo, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, ci va ataca, pentru că îşi doreşte să câştige.

19 afișări
Imaginea articolului Manea: Nu mergem să ne apărăm în meciul cu Dinamo, vrem să câştigăm

Manea: Nu mergem să ne apărăm în meciul cu Dinamo, vrem să câştigăm (Imagine: Mediafax Foto)

"Vrem să facem un joc bun cu Dinamo şi să câştigăm. Nu va fi uşor pentru că ei vin după înfrângerea cu Galatasaray şi vor încerca să se reabiliteze, dar şi noi suntem pregătiţi. Pentru că Rapid este o echipă care oriunde se duce poate câştiga. Nu e vorba că cei de la Dinamo sunt dezorientaţi. Meciul cu Galata parcă a fost un antrenament, nu un joc oficial. Acum datele problemelor vor fi altele acum, stadionul va fi plin şi ei vor încerca să se reabiliteze. Andrei Cristea este un jucător de bază acum pentru Dinamo căruia trebuie să-i dăm o atenţie deosebită.

Dinamo nu este o echipă slabă, ci doar are o perioadă mai proastă. Să nu se gândească cineva că mergem să ne apărăm în Ştefan cel Mare. Rapidul nu se apără. Fie că joacă acasă, fie că joacă în deplasare, Rapid atacă. Vrem să ieşim cu fruntea sus din Ştefan cel Mare", a spus Manea.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici