Manea: Nu se va apela la emiterea de obligaţiuni pentru suporteri

Directorul tehnic al echipei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, luni, înaintea plecării în stagiul de pregătire din Antalya, că gruparea giuleşteană nu va apela la emiterea de obligaţiuni pentru a face rost de fonduri suplimentare pentru că suporterii nu pot face "acest sacrificiu".

13 afișări
Imaginea articolului Manea: Nu se va apela la emiterea de obligaţiuni pentru suporteri

Manea: Nu se va apela la emiterea de obligaţiuni pentru suporteri (Imagine: Mediafax Foto)

"Probleme legate de licenţiere sunt mai complicate. Să sperăm că vom găsi bani să achităm aceste sume şi să stăm liniştiţi. Dacă George Copos şi Taher nu vor mai dori să investească, atunci avem probleme destul de mari. Timpul pe care îl avem la dispoziţie e scurt şi nu ştiu dacă mai putem să mai vindem vreun jucător pentru a mai acoperi cheltuielile. Dacă nu, atunci vom încerca să găsim oameni care să ajute Rapidul. În niciun caz nu se va apela la acele acţiuni sau obligaţiuni pentru suporteri. Suporterii noştri sunt buni să încurajeze echipa, sunt ataşaţi de Rapid, dar sunt oameni care nu pot să facă acest sacrificiu", a spus oficialul rapidist.

Echipa Rapid a plecat, luni dimineaţă, în turneul de pregătire din Antalya care se va încheia la 14 februarie. Lotul deplasat în Turcia este alcătuit din 24 de jucători, inclusiv mijlocaşul sârb Djordje Ivelja aflat în probe. Nu a făcut în schimb deplasarea portarul Kassaly Daouda din Niger, care nu a putut obţine viza pentru Turcia. Daouda se va pregăti la Pro Rapid până la rezolvarea acestei probleme. În acelaşi avion cu Rapid s-au aflat şi loturile echipelor FC Vaslui, Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa, care vor efectua de asemenea stagii de pregătire în Turcia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici