Manea: Postul meu nu a fost ameninţat deloc, dar dacă se consideră că nu se mai poate, nicio problemă

Tehnicianul formaţiei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, luni, după înfrângerea din meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, că postul său nu a fost ameninţat, el preluând echipa într-un moment dificil, dar dacă se va considera că şi acum "nu se mai poate", nu va fi nicio problemă.

18 afișări
Imaginea articolului Manea: Postul meu nu a fost ameninţat deloc, dar dacă se consideră că nu se mai poate, nicio problemă

Manea: Postul meu nu a fost ameninţat deloc, dar dacă se consideră că nu se mai poate, nicio problemă (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Postul meu nu a fost ameninţat deloc, am venit la Rapid într-un moment în care nu se mai putea. Dacă se consideră că şi acum nu se mai poate nu e nicio problemă. Nu e nicio tragedie că am pierdut azi. Mai sunt atâtea etape de jucat şi rămâne ca pe viitor să recuperăm aceste puncte. Acum am păţit ca la meciul cu Astra, am primit gol din fază fixă şi apoi nu am mai reuşit să egalăm. Ăsta este fotbalul, când am jucat prost am câştigat şi când am evoluat bine am pierdut", a spus Manea.

Nicolae Manea a precizat că FC Rapid a dominat în partida de la Vaslui şi nu merita să piardă. "FC Vaslui a avut o fază fixă şi a marcat un gol, după care nu a mai ajuns la poartă. Sigur din nou am avut greşeli la finalizare, care ne-au costat şi de aceea nu am putut egala. Nu am ce să le reproşez băieţilor, având în vedere că au alergat şi au dat din ei tot ce au putut. Nu ne-a bătut Vaslui, ne-am bătut singuri. Rămâne să ne batem pentru Liga Europa. Ar fi o tragedie ca Rapid să rămână în afara Europei la ce investiţii se fac", a adăugat Manea.

Formaţia Rapid Bucureşti a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), partida susţinută, luni, în deplasare, cu FC Vaslui, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici