Manea: Rapid atât poate la ora actuală

Administratorul delegat al echipei Rapid Bucureşti, Nicolae Manea, care ocupă şi funcţia de antrenor principal, a declarat, duminică, după înfrângerea de la Târgu Jiu, scor 0-2, că formaţia giuleşteană atât poate la ora actuală.

13 afișări
Imaginea articolului Manea: Rapid atât poate la ora actuală

Manea: Rapid atât poate la ora actuală (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu sunt multe de spus. Echipa traversează o perioadă proastă şi acest lucru se vede şi în rezultate. A fost un joc foarte greu pentru noi, prin prisma terenului şi a eliminării lui Boya. Nu vreau să le reproşez jucătorilor că nu au vrut. Cred că atât se poate la ora actuală la Rapid. E puţin, dar acesta e adevărul. Era greu într-o zi şi jumătate să pot să schimb ceva şi nu le-am cerut în cele două zile care au trecut de când am preluat echipa decât o disponibilitate la efort mai mare, o determinare mai mare şi să nu uite că suporterii noştri asta doresc de la ei, să vadă că luptă pe teren. Am încercat destul de multe, am avut şi perioade în care am dominat, dar nu este uşor să joci cu un jucător mai puţin atâta timp", a spus Manea.

Tehnicianul rapidist consideră că este greu să emiţi pretenţii când nu ai nicio ocazie de gol: "Cred că eliminarea lui Boya a tranşat jocul şi a fost în avantajul lor. Fără acea eliminare nu pierdeam. Vom vedea ce e de făcut pentru că situaţia devine critică. Jucătorii au muncit şi au alergat, dar reuşitele au fost puţine. E greu să emiţi pretenţii când nu ai nicio ocazie. Nu am pus mari probleme gazdelor. Adversarii au jucat inteligent, s-au temut de noi, dar au încercat contraatacul, au avut răbdare şi au marcat. Felicit gazdele pentru victorie".

Nicolae Manea a afirmat că va face tot ce îi stă în putere să îndrepte situaţia, dar crede că prezenţa sa pe banca tehnică este doar o soluţie provizorie.

"Trebuie să ne gândim că situaţia asta critică durează de mai mult timp. Am fost pus în postura să preiau această echipă într-o situaţie grea. Eu sunt ataşat de acest club, dar era normal să accept chiar dacă ştiam că va fi foarte greu să redresăm această echipă. Sunt legat sufleteşte de Rapid şi dacă se decide să rămân voi face tot ce îmi stă în putinţă. Dar, din discuţiile pe care le-am avut, este doar o perioadă de provizorat şi în timpul acesta scurt nu puteam aduce un antrenor imediat. Nu s-a rezolvat nici situaţia cu fostul antrenor Jose Peseiro. Acum se întrerupe campionatul şi cei care conduc clubul au timp mai mult să se organizeze şi să vedem ce măsuri se pot lua ca echipa să fie redresată", a precizat Manea.

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, primul după suspendarea antrenorului portughez Jose Peseiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici