Manea: Săptămâna viitoare cred că lucrurile se vor rezolva

Directorul tehnic Nicolae Manea a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că în opinia sa situaţia de la FC Rapid se va rezolva săptămâna viitoare, când jucătorii vor fi plătiţi.

52 afișări
Imaginea articolului Manea: Săptămâna viitoare cred că lucrurile se vor rezolva

Manea: Săptămâna viitoare cred că lucrurile se vor rezolva (Imagine: Mediafax Foto)

"Din câte ştiu, niciun fotbalist nu va depune memoriu pentru a deveni jucător liber, pentru că săptămna viitoare cred că lucrurile se vor rezolva, jucătorii vor fi plătiţi. Jucătorii au arătat că au caracter, deşi traversăm o perioadă grea ei s-au pregătit foarte bine", a spus Manea, după remiza, scor 0-0, din meciul amical cu Oţelul Galaţi.

Tehnicianul Marian Rada a subliniat că jucătorii vor să rămână la Rapid: "Sunt oameni care vor să ne destabilizeze, dar nu este nimic adevărat, jucătorii vor să rămână la Rapid pentru că Rapid, chiar dacă trece printr-o perioadă grea, va rămâne tot Rapid".

Acţionarul FC Rapid Jean Valvis a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că este dispus să efectueze imediat transferul sumei de 300.000 de euro în contul FC Rapid în schimbul unei noi emisiuni de acţiuni, pentru plata salariilor jucătorilor şi angajaţilor clubului.

Citeşte şi

Valvis e dispus să vireze imediat 300.000 de euro în contul clubului Rapid

Sichitiu: Toma şi Nedelcu şi-au dat demisia de la Rapid

Sichitiu: Rapid are datorii de 4,5 milioane de euro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici