Manea: Suntem în tratative cu mai mulţi jucători portughezi

Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, marţi, la Sport.ro, că gruparea giuleşteană negociază transferul unor jucători din campionatul Portugaliei, dar a refuzat să dezvăluie identitatea acestora.

2 afișări
Imaginea articolului Manea: Suntem în tratative cu mai mulţi jucători portughezi

Manea: Suntem în tratative cu mai mulţi jucători portughezi

"Nu sunt mari surprize. Sunt unii jucători cu care suntem în tratative destul de avansate. Sperăm să se rezolve săptămâna care vine şi să întărim lotul pe nişte posturi unde Mircea are nevoie. Se poate să rezolvăm şi ar fi foarte bine, pentru că sunt nişte jucători buni. Sunt jucători care au fost urmăriţi şi sper să reuşim să-i aducem. E vorba de mai mulţi portughezi. Să vedem în ce măsură putem. Ei sunt în plin campionat, transferurile la ei s-au terminat, la noi ar mai putea să vină, pentru că în altă parte nu au cum", a spus Manea.

Maisfutebol a scris, marţi, că atacantul echipei Beira Mar (Liga a II-a portugheză), Vasco Miguel Lopes Matos (27 de ani), este aproape de a semna un contract cu FC Rapid. Matos a mai evoluat la formaţiile Lourinhanense, Sporting Lisabona, Campomaiorense şi Vitoria Setubal.

Potrivit sursei citate, jucătorul portughez şi clubul Rapid sunt aproape de a se pune de acord asupra detaliilor financiare ale transferului. Este de aşteptat ca înţelegerea să fie perfectată până vineri.

Potrivit Maisfutebol, Rapid mai este interesată de Vitor Vinha, fundaş stângă de la Acadamica Coimbra, şi de Joao Paulo, atacant la Uniao Leiria.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici