Mansour: Mi-aş dori să joc într-o zi la Universitatea Craiova

Atacantul Gueye Mansour, autorul golului echipei Gloria Buzău în remiza, scor 1-1, din deplasare, cu Universitatea Craiova, s-a declarat mulţumit de rezultat, menţionând că şi-ar dori să joace într-o zi la formaţia craioveană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Mă bucur că am marcat. Nu am jucat pentru nicio altă echipă în această seară, am jucat pentru Buzău. Craiova este o echipă puternică şi cred că se poate califica în UEFA. Mi-aş dori să joc la Craiova. Este o atmosferă deosebită aici", a spus Mansour.

Tehnicianul formaţiei buzoiene, Ion Balaur, consideră că echipa sa ar fi putut chiar câştiga toate cele trei puncte în jocul de vineri, dacă jucătorii săi erau mai atenţi la finalizare: "Cred că puteam în această seară, cu mai multă atenţie, să câştigăm toate punctele. Nu ştiu la golul lui Mansour anulat dacă a fost sau nu ofsaid. Îmi pare rău pentru Nicolo, a făcut o treabă bună aici, însă acesta este fotbalul".

Formaţia Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida susţinută vineri, pe teren propriu, în faţa echipei Gloria Buzău, aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, într-un meci contând pentru etapa a XXXI-a. Pentru Universitatea Craiova a marcat Florin Costea '80, în timp ce golul buzoienilor a fost reuşit de Mansour '39.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici