Mara: Stelea a mai rămas câteva zile în Spania, dar el va continua cu Unirea Urziceni

Jucătorul Bogdan Mara a declarat, vineri, că Bogdan Stelea, protagonistul unui incident în Spania, nu a revenit cu lotul echipei Unirea Urziceni din turneul de pregătire, pentru că avea unele probleme personale de rezolvat, dar mijlocaşul a precizat că portarul va continua cu formaţia ialomiţeană.

1 afișare
Imaginea articolului Mara: Stelea a mai rămas câteva zile în Spania, dar el va continua cu Unirea Urziceni

Mara: Stelea a mai rămas câteva zile în Spania, dar el va continua cu Unirea Urziceni

Stelea (40 de ani) s-a certat, luni, după meciul amical cu ŢSKA Sofia, cu tehnicianul Dan Petrescu, iar acesta i-a cerut să plece de la Unirea Urziceni, fotbalistul părăsind cantonamentul din Spania al formaţiei Unirea Urziceni cu gândul la retragere dacă nu îşi va găsi o altă echipă în scurt timp.

"Noi credem că nu l-am pierdut pe Stelică. Cu siguranţă că situaţia lui se va rezolva şi Bogdan va continua alături de noi ca să ducem mai departe munca pe care am început-o. Se întâmplă, se acumulează oboseală şi fizică, şi psihică şi mai există astfel de ieşiri. Dar am vorbit cu Stelică şi sunt sigur că se va rezolva această problemă şi va reveni. El n-a venit cu noi, a rămas câteva zile în plus în Spania. Are nişte treburi personale şi după aceea se întoarce la lot", a afirmat Bogdan Mara pe Aeroportul Henri Coandă.

Mijlocaşul a explicat, că deşi s-a întors bronzat din Spania, cantonamentul nu poate fi comparat cu o vacanţă. "Am prins vreme bună acolo, dar chiar vacanţă n-a fost. A fost destul de greu, ne-am pregătit bine şi sperăm ca asta să se vadă în campionat. În turneul din Antalya plecăm duminică şi acolo o să ne axăm mai mult pe meciuri. Acum a fost mai mult pregătire fizică", a menţionat mijlocaşul.

Bogdan Mara se gândeşte în continuare la echipa naţională, precizând că aşteaptă încă o şansă de la selecţionerul Victor Piţurcă. "Sper şi eu măcar la un meci amical să fiu convocat, să se vadă dacă am valoare sau nu. Dacă echipa va juca bine şi eu voi avea un retur bun, poate voi fi chemat la un amical. Eu sper şi la Euro-2008, dar vom vedea", a precizat Mara.

Antrenorul Dan Petrescu nu a dorit să discute cu reprezentanţii mass-media prezenţi la Aeroportul Henri Coandă. Întrebat dacă Bogdan Stelea a plecat de la Unirea Urziceni, Petrescu a răspuns din mers: "Da".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici