Maradona: Cosmin Olăroiu este o persoană nepoliticoasă

Tehnicianul echipei Al Wasl, Diego Maradona, a declarat că antrenorul adversarei de sâmbătă din campionatul Emiratelor Arabe Unite, Al Ain, Cosmin Olăroiu, cu care se află în conflict din noiembrie 2011, este "o persoană nepoliticoasă", informează The National.

269 afișări
Imaginea articolului Maradona: Cosmin Olăroiu este o persoană nepoliticoasă

Cosmin Olăroiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ceea ce s-a întâmplat în afara terenului între mine sau echipă şi Cosmin nu va afecta nimic sâmbătă. Nu îi va afecta pe jucătorii noştri sau jocul nostru. Nu acuz niciun fotbalist de la Al Ain. În plus, personal nu cred că pot fi considerat vinovat pentru ce s-a întâmplat. A fost ceva unilateral, din partea antrenorului echipei Al Ain. Ceea ce a spus şi a făcut el a fost grosolan, iar el este o persoană foarte nepoliticoasă", a spus Maradona.

Argentinianul a precizat că a refuzat să dea mâna cu Olăroiu după un meci din decembrie: "A vrut să dea mâna cu mine, după moartea mamei mele, dar am refuzat, pentru că eu nu dau mâna cu oamenii nepoliticoşi".

"Dacă oricine sub supravegherea mea s-ar fi comportat ca el, aş fi luat măsuri. Însă din nefericire nimeni nu a luat măsuri împotriva a ce a făcut el", a mai spus Maradona.

La 29 decembrie, Diego Maradona a fost amendat de Comisia de Disciplină a Federaţiei de Fotbal din Emiratele Arabe Unite, pentru că l-a jignit pe Cosmin Olăroiu. Maradona a fost amendat cu suma de 2.450 de dolari pentru că a spus despre Olăroiu, într-o conferinţă de presă, că este "nepoliticos".

Cei doi se află în conflict de la un meci disputat în luna noiembrie, când Al Ain s-a impus cu scorul de 1-0, iar tehnicianul argentinian s-a plâns că Olăroiu a sărbătorit "într-un mod nepoliticos" golul marcat de jucătorii săi. De atunci, cei doi tehnicieni s-au jignit reciproc, Olăroiu lăsând să se înţeleagă că Maradona se droghează, în timp ce fostul star argentinian a pus la îndoială capacităţile românului de a fi un antrenor bun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici